fbpx

Teso pun ada promosi juga la! Hari-hari harga rendah tapi hujung minggu harga lagi-lagi remdah! Kalau nak lebih jimat beli ...

Setiap kali hujung minggu mesti ada promosi. Kali ini Hargapedia tunjukkan promosi di Giant. Ini yang paling murah setakat ini. ...

Boring ke tu duduk rumah masa MCO 2.0 ni? Jom cuba resipi viral tiktok ni! Semua resipi ni mudah and ...

Vitagen RM3.88, Beras Cap Rambutan 10kg RM22.99, Pencuci pinggan Glo 900ml RM3.90, Susu Dutch Lady 123 900gm RM19.99! Wah banyaknya ...

Siapa pernah cuba Ngaku Chips ni? Sedap tau! Admin makan sambil tengok Netflix je 😂 Nak tahu mcm mana rupa ...

OMG! H&M buat Year End Sale la! Korang mesti tengah gatal tangan gaji dah masuk. Nak shopping pulak kan? Self ...

Sekarang memang musim “Bedroom Makeover”. Mesti ramai ingat nak makeover bilik perlu keluarkan banyak duit. Sini Admin jumpa barang untuk ...

Alamak! Hari tu maggi boba. Sekarang Mi goreng boba pulak! Siapa yang dah cuba haritu jom cuba mi goreng pulak. ...

Guardian akan memberikan banyak hadiah percuma mulai sekarang hingga 3 Januari tahun depan! Oleh itu, rakan-rakan yang shopping di Guardian, ...

Famous Amos Famous Amos mempunyai kupon yang sangat murah! Anda boleh membeli biskut Amos 80g dengan harga RM1! Tealive Anda ...