fbpx

Shokubutsu 550g RM4.74, Lifebuoy refill 850ml RM9.15, Dove 1lit RM14.28, Dettol Refill 900ml RM9.41! Murahnya! Ini semua paling murah kalau ...

Semua penjagaan mulut diskaun 40% di Guardian! Dah hujung bulan ini mesti ubat gigi, berus gigi dah habis kan? Haa ...

Guardian akan memberikan banyak hadiah percuma mulai sekarang hingga 3 Januari tahun depan! Oleh itu, rakan-rakan yang shopping di Guardian, ...

Guardian ada buat promosi sunscreen sebanyak 40%! Biore UV Perfect Block Milk Moisture 25ml RM10.80 sahaja! Boleh la beli buat ...

Syampu dan perapi rambut ada promosi dekat Guardian! Woww diskaun banyak betul. Sehingga 50% tau! Sini Hargapedia tunjuk semua yang ...

Dah hujung bulan ni. Sabun mandi pun dah habis. Jom la beli dekat Guardian sebab tengah ada diskaun sebanyak 40% ...

Hujung minggu ni buat apa dekat rumah? Mesti boring kan taktahu nak buat apa. Jom pergi Guardian borong facial mask ...

Girlssss! Gaji dah masuk kan? Haa admin nak bagitahu ni. Guardian tengah buat sale kosmetik 50% diskaun!! Omgggg boleh gila ...

Hari tu sempat tak grab promo shampoo, pewarna rambut 40% diskaun ni? Kalau tak sempat jom grab sekarang! Ini pun ...

Guardian buat hal lagi girls! Kali ni 50% diskaun untuk semua Maybelline dan Loreal pulak. Ishh habis la duit sis ...