fbpx

Walaupun duduk rumah sahaja, tak semstinya kita boleh skip skincare routine kan? Kalini Watsons ada buat promosi untuk semua skincare ...

Katalog Watsons baru dah keluar! Jom tengok promosi apa ada bulan ini. Sempena Chinese New Year ni ada banyak betul ...

Watsons ada buat promosi Black Friday Cyber Monday! Promosi selama 4 hari sahaja. Ada macam macam tau. Barng penjagaan rambut ...

Lipsticks dekat rumah dah banyak nak expired kan? Inilah masanya untuk korang beli baru! Ganti lipstick lama dengan lipstick baru. ...

Hampir kehabisan syampu di rumah? Sudah tiba masanya untuk membeli syampu di Watsons! Watsons akan mengadakan promosi penjualan yang besar ...

OMG girls! Watsons buat promosi diskaun sehingga 50% off tau! Murah bethol! Boleh la buat video Tik Tok pakai makeup ...

Watsons ada buat promosi Kaw Kaw! Promosi beli 1 percuma 1, barangan kedua 80% dan ada yang diskaun sehingga 50%! ...

Syampu di rumah sudah habis? Boleh la beli di Watsons, kerana mereka sedang membuat promosi 40% diskaun untuk semua produk ...

Ubat gigi dah habis! Alamak! Macam mana ni? Jangan risau. Jom beli dekat Watsons! Ada promosi baek punya untuok korang ...

Siapa sini selalu bertapa lama-lama dalam Watsons? Sekarang tak perlu dah. Tengok katalog je senang! Kalau nak bandingkan harga Watsons ...