fbpx

Mesti ramai yang tertunggu-tunggu bila Burger King nak restock Hershey’s Sundae Pie kan? Berita baik untuk semua! Hershey’s Sundae Pie ...

Promosi ini tepat pada waktunya selama MCO 2.0 ini untuk peminat KFC atau juga bukan peminat KFC yang ingin mencuba ...

Burger King kembali lagi dengan promosi hebat ni! Lepasni boleh order Family Feast ni. Jimat betul! 3 Burger Ayam + ...

McDonald’s melancarkan tawaran hebat untuk tahun 2021 mulai sekarang! Burger, ayam goreng, kentang goreng, ais krim semuanya mempunyai potongan diskaun ...

Siapa sini hari jadi 1 Januari?!! Jom tebus minuman percuma ni dekat Chatime skrg! Boleh bebas nak pilih minuman apa-apa ...

Sebelum habis tahun 2020 sini Hargapedia nak bagitahu promosi makanan best best yang korang tak boleh lepaskan! Banyak giler promo ...

Fuyoo! Admin tahu mesti semua excited nak tahu macam mana nak dapatkan aiskrim percuma kan? Aiskrim Baskin Robbins pulak tu! ...

Peminat bubble tea Tealive! Tengok sini sekarang Sempena Krismas yang bakal tiba, Tealive dan TNG e-wallet telah bekerjasama untuk melancarkan ...

Sedapnya kalau dapat ayam goreng Marrybrown sekarang. Eh! Sini Hargapedia nak bagitahu sikit. Marrybrown ada buat promosi! Potongan diskaun sebanyak ...

Siapa sini hari jadi bulan Disember?! Hari ini, admin ada berita baik untuk korang! Kalau korang mengenali rakan yang mempunyai ...