fbpx

Siapa sini hari jadi bulan Disember?! Hari ini, admin ada berita baik untuk korang! Kalau korang mengenali rakan yang mempunyai ...

Cheeseburger, Whopper JR, Cheesy Fries semua ni dpuble dan harga hanya RM25 sahaja! Wahh super jimat ni. Jom makan di ...

Wow McDonald’s keluarkan minuman baharu lagi hari ini! Kalini semua berkaitan dengan Oreo. Yummy! Siapa je yang tak suka ore ...

Tarikh Promosi: Mulai sekarang hingga 31 Disember (3 PM-9PM) Promosi sepanjang hari Barangan promosi terhad kepada minuman RM6.60 sahaja Mesti ...

OMG! Terliur tengok gambar burger Mozzarella ni. Jom makan Burger King hari ini! Ada promosi sepanjang hari. Boleh join contest ...

McDonald’s baru sahaja melancarkan 12 pakej promosi dan berbaloi mulai sekarang! Termasuk McFlurry Coolest Combo, Grand McChicken, Spicy Grand McChicken, ...

Laman web rasmi KFC Malaysia akan melancarkan tawaran eksklusif Ahli mulai sekarang, jadi banyak barang boleh dituntut secara percuma! Selagi ...

Ingat tak bulan September haritu admin ada share promosi di aplikasi Maxis? Kali ni admin nak update promosi yang terbaru! ...

Jom minum Starbucks esok! Ada promosi beli 1 percuma 1. Boleh la belanja kawan-kawan & keluarga. Promosi: Beli 1 Percuma ...

Burger King telah melancarkan promosi khas untuk Deepavali mulai hari ini! Hidangan set Double Grilled Chicken hanya RM10! Ia berbaloi! ...