Promotion

Promosi Barang Harian 20% Off di Watsons! Betul ke Murah?

Korang tahu tak Watsons Online ada jual barang harian dan ada promosi 20% off! Hmm murah atau mahal berbanding hypermarket lain? Nak tahu tak jawapannya? Boleh tengok sini! atau download je apps Hargapedia :D

Tak murah sangat la barang harian di Watsons. Fuhh nasib baik boleh bandingkan harga dulu sebelum beli. Dapat jimat banyak kan! Hargapedia nak ingatkan korang untuk bandingkan harga dulu sebelum beli. Sekarang boleh bandingkan harga di hujung jari je. Tak payah dah pergi semua tempat bazir minyak dan masa. Dengan Hargapedia dapat jimat minyak, masa dan paling penting DUIT! 😆

Related Posts