fbpx

Aiskrim Baskin Robbins PERCUMA!

Fuyoo! Admin tahu mesti semua excited nak tahu macam mana nak dapatkan aiskrim percuma kan? Aiskrim Baskin Robbins pulak tu! 😋

Nak tahu macam mana? Sini admin ajar korang

  1. Download Aplikasi Baskin Robbins: App Baskin Robbins
  2. Daftar akaun.
  3. Pergi ke cawangan Baskin Robbins yang terdekat dan tebus kupon.

Haa senang kan? Tahu tahu je tengah makan aisrkim hehehe.

Bukan tu je tau! Korang boleh dapat aiskrim percuma lagi! Klik je gift box icon di tengah dan dapat free! Boleh bagi hadiah kat kawan atau save link untuk penebusan akan datang 😍